AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla konuşmak

Kahve falında suyla konuşmak

Kahve falında suyla konuşmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla konuşmak gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Kahve falında suyla konuşmak rahat bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde konuşmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında suyun altında konuşmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tlf konuşmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanayla konuşmak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında toplum içinde konuşmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kediyle konuşmak sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir