AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kediyle konuşmak

Kahve falında beyaz kediyle konuşmak

Kahve falında beyaz kediyle konuşmak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kediyle konuşmak gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Kahve falında beyaz kediyle konuşmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kara kediyle konuşmak musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, büyüleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedilerle konuşmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında yavru kediyle konuşmak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, rahat rahat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kediyle konuşmak bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz fareyle konuşmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kuşla konuşmak hatalı yollara sapılacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz atla konuşmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir