AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde konuşmak

Kahve falında suyun içinde konuşmak

Kahve falında suyun içinde konuşmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde konuşmak gördüyseniz:

  • Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında suyun içinde konuşmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında toplum içinde konuşmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında kalabalık içinde konuşmak rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında içinden konuşmak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında topluluk içinde konuşmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyla konuşmak sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun altında konuşmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde bilezik görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir