AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun altında konuşmak

Kahve falında suyun altında konuşmak

Kahve falında suyun altında konuşmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun altında konuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız hızlı şekilde ilerliyor, imajınız güçleniyor ya da yıldızınız parlıyor.

Kahve falında suyun altında konuşmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında altın konuşmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın hakkında konuşmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında altınla ilgili konuşmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç altında konuşmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyla konuşmak sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, keyifli sohbetler edeceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde konuşmak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun altında mezar görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir