AnaSayfa / Genel / Kahve falında tlf konuşmak

Kahve falında tlf konuşmak

Kahve falında tlf konuşmak rahata kavuşacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, büyük bir işe kavuşacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına inanılır.

Kahve falında tlf konuşmak gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara götürebileceğiniz kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında ünlü biriyle konuşmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına rivayet eder.

Kahve falında rüzgarla konuşmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulur.

Kahve falında ölü kadınla konuşmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonla konuşmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında alçak sesle konuşmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarla konuşmak huzuru yakalayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında akrabalarla konuşmak zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küstüğü biriyle konuşmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir