AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanayla konuşmak

Kahve falında kaynanayla konuşmak

Kahve falında kaynanayla konuşmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanayla konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir işlemi ya da muameleyi yapılandırmayı sağlayacak bir görüşünüz varsa açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında kaynana konuşmak doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanayla konuşmak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kaynanayla konuşmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanayla telefonda konuşmak çok kötü günler geçirileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynanayı görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynananın görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kaynana elini öpmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kaynanasını görmek yoksul için zenginliğe, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir