AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafı yıkamak

Kahve falında etrafı yıkamak

Kahve falında etrafı yıkamak sohbetinin bozulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etrafı yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda bazı yardımlar alabilir veya maddi açıdan desteklenebilirsiniz.

Kahve falında etrafı yıkamak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet eder.

Kahve falında suyla etrafı yıkamak işinin gücünün hep rast gideceğine, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, maceralara atılacağına işaret eder.

Kahve falında etrafı karlı görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında etrafında birçok yılan görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin etrafının yandığını görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında etrafı bulanık görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında etrafı düzenlemek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir