AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafı su bastığını görmek

Kahve falında etrafı su bastığını görmek

Kahve falında etrafı su bastığını görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, helal rızka kavuşacağına, ilim irfan sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında etrafı su bastığını gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında etrafı su bastığını görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evini su bastığını görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yerin su bastığını görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeyi su bastığını görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret eder.

Kahve falında evin su bastığını görmek olaylı günler geçireceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yeri su bastığını görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında bir yerin su bastığını görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, fal sahibinin muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında işyerini su bastığını görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir