AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahrem yerini yıkamak

Kahve falında mahrem yerini yıkamak

Kahve falında mahrem yerini yıkamak edilen duaların tutacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine yorulur.

Kahve falında mahrem yerini yıkamak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma beceriniz size yardımcı olabilecek kişiler bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mahrem yerini yıkamak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin mahrem yerini görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının mahrem yeri görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında na mahrem yerini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin mahrem yerini görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mahrem yerini temizlemek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanın mahrem yerini görmek işlerinin baltalanacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin mahrem yerini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir