AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya uçmak

Kahve falında suya uçmak

Kahve falında suya uçmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında suya uçmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmenizi sağlayacak plan değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında arabayla suya uçmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde uçmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun üstünden uçmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret eder.

Kahve falında su üstünde uçmak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına alamet eder.

Kahve falında suya uçmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında su üzerinde uçmak insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hayır vereceğine işaret eder.

Kahve falında suların üstünde uçmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçmak ve suya düşmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir