AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üzerinde uçmak

Kahve falında su üzerinde uçmak

Kahve falında su üzerinde uçmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, suç işleyeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalıp, akışına bırakmanızda fayda var.

Kahve falında su üzerinde uçmak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suya uçmak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla suya uçmak her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, bir şeyden zarar görmeye işaret eder.

Kahve falında suların üstünde uçmak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında su üstünde uçmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde uçmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalettir.

Kahve falında suyun üstünden uçmak çok güzel günler geçireceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında uçmak ve suya düşmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, düzeninin yıkılmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir