AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla suya uçmak

Kahve falında arabayla suya uçmak

Kahve falında arabayla suya uçmak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, işlerin sürekli artacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla suya uçmak gördüyseniz:

  • Her koşulda size hayran olan kişiler bile tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya bilirler.

Kahve falında arabayla suya uçmak korkularını yeneceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla göle uçmak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla uçmak çok başarılı adımlar atacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında arabayla dereye uçmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında arabayla denizin üstünde uçmak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında arabayla denizin üstünden uçmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Kahve falında araba içinde uçmak sevinçli haberlerin alınacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla havada uçmak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir