AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünde uçmak

Kahve falında su üstünde uçmak

Kahve falında su üstünde uçmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, işlerini büyüteceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına delalet eder.

Kahve falında su üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında suların üstünde uçmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında suyun üstünden uçmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında su üstünde uçmak iyileşeceğine, kısmet alacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Kahve falında ağaçların üstünden uçmak kişinin muradına ereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında ağaçların üstünde uçmak pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında balonun üstünde uçmak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında kartal üstünde uçmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalettir.

Kahve falında okyanus üstünde uçmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir