AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünden uçmak

Kahve falında suyun üstünden uçmak

Kahve falında suyun üstünden uçmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, çok rahat bir nefes alacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında suyun üstünden uçmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun gerilimlerin sizi etkilemesine ya da duygusal ilişkilerinize yansımasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında suların üstünde uçmak çaresizleşeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında su üstünde uçmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun üstünden uçmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında deniz üstünden uçmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret eder.

Kahve falında uçak üstünde uçmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz üstünde uçakla uçmak dünya malı elde edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığın üstünde uçmak güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç üstünde uçmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir