AnaSayfa / Genel / Kahve falında suların üstünde uçmak

Kahve falında suların üstünde uçmak

Kahve falında suların üstünde uçmak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında suların üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yaratıcı değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında suyun üstünden uçmak tatsız durumların yaşanacağına, hanenizde bolluk olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suların üstünde uçmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su üstünde uçmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında karın üstünde uçmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında arabayla denizin üstünden uçmak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalettir.

Kahve falında denizin üstünde uçakla uçmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabenin üstünde uçmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde uçakla uçmak sorunlarının geçmişte kalacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir