AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçmak ve suya düşmek

Kahve falında uçmak ve suya düşmek

Kahve falında uçmak ve suya düşmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, dedikoduya, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçmak ve suya düşmek gördüyseniz:

  • Maddi olarak değerli bir öneriyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında uçmak ve suya düşmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, engellerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmek uçmak kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında uçmak ve düşmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçmak düşmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, hedeflerine yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında suların üstünde uçmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su üzerinde uçmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, kendi işinin patronu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde uçmak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında suya uçmak refah düzeyinin düşeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir