AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya para düşürmek

Kahve falında suya para düşürmek

Kahve falında suya para düşürmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kolay yollardan kazanacağına, hep yerinde sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya para düşürmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında parayı suya düşürmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret eder.

Kahve falında suya para düşürmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parayı tuvalete düşürmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bozuk para düşürdüğünü görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşen parayı almak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden para düşürmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalettir.

Kahve falında yere düşen parayı almak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete bozuk para düşürmek epey bir zarara uğrayacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir