AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden para düşürmek

Kahve falında birinden para düşürmek

Kahve falında birinden para düşürmek büyük kayıplara uğrayacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden para düşürmek gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayacak yollar aramalı veya mevcut işlerinizden kar elde etmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında kağıt para düşürmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına inanılır.

Kahve falında bozuk para düşürdüğünü görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine alamet eder.

Kahve falında denize para düşürmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında paraları düşürmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk para düşürmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere para düşürmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parayı düşürmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında para düşürmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir