AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para düşürdüğünü görmek

Kahve falında bozuk para düşürdüğünü görmek

Kahve falında bozuk para düşürdüğünü görmek bir anda yükseleceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk para düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında bozuk para düşürmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk para düşürdüğünü görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete bozuk para düşürmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kumdan bozuk para toplamak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para çantası görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kavanozda bozuk para görmek kötü yönde hareket edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde bozuk para bulmak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında eski bozuk para toplamak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir