AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşen parayı almak

Kahve falında düşen parayı almak

Kahve falında düşen parayı almak meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, rahat yüzü göreceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında düşen parayı almak gördüyseniz:

  • Kuşkulu durumlar veya şüpheli hareketleri olan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Kahve falında kağıt para düşürmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında cebinden para düşürmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin para düşürdüğünü görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden para düşürmek müjdeli olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para düşürdüğünü görmek başarılarının daim olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parayı tuvalete düşürmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk para düşürmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parayı düşürmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir