AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı tuvalete düşürmek

Kahve falında parayı tuvalete düşürmek

Kahve falında parayı tuvalete düşürmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında parayı tuvalete düşürmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda bazı kişiler kişisel sorunlar yaşamınıza neden olabilir.

Kahve falında tuvalete para düşürmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parayı tuvalete düşürmek ticarette yol katedeceğine, ekmeğin kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete bozuk para düşürmek bir işe soyunacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tuvalete düştüğünü görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işarettir.

Kahve falında telefonunu tuvalete düşürmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun tuvalete düştüğünü görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, yalnız kalmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalete sabun düşürmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete ayakkabı düşürmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir