AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere düşen parayı almak

Kahve falında yere düşen parayı almak

Kahve falında yere düşen parayı almak iş hayatında çok zarar edileceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yere düşen parayı almak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında yere düşen parayı almak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yere para düşürmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bulutun yere düştüğünü görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yere bebek düşürmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşin yere düştügünü görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yere düşeni kaldırmak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında ayın yere düştüğünü görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, daha çok iş yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir