AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı suya düşürmek

Kahve falında parayı suya düşürmek

Kahve falında parayı suya düşürmek farklı kişilerle tanışacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine delalettir.

Kahve falında parayı suya düşürmek gördüyseniz:

  • Tanıştığınız yakın bir dostunuzun eğitim ile ilgili sorunlarını birlikte çözmek için hareket edebilirsiniz.

Kahve falında suya para düşürmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında parayı suya düşürmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine inanılır.

Kahve falında bozuk para düşürmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parayı tuvalete düşürmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına işaret eder.

Kahve falında düşen parayı almak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında denize para düşürmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında demir para düşürmek böylece hayatından memnun olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parayı düşürmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir