AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya kanmamak

Kahve falında suya kanmamak

Kahve falında suya kanmamak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, kalp kırıklığına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya kanmamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz üşütme ile gelen hastalıklara açıksınız.

Kahve falında su içmek ama kanmamak fal sahibinin hayatından razı geleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında su içmek ve kanmamak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya kanmamak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında su icip kanmamak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde kan görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde kan görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kan ve su görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, dertlerin ve sorunların artacağına tabir olunur.

Kahve falında su ve kan görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir