AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan ve su görmek

Kahve falında kan ve su görmek

Kahve falında kan ve su görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında kan ve su gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi en iyi şekilde yansıtabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında içtiği suya kanmamak bolluk ve bereket yaşayacağına, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında su içmek kanmamak sıkıntı yükleneceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya kanmamak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içmek ama kanmamak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında su icip kanmamak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına inanılır.

Kahve falında su içinde kan görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan ve su görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su ve kan görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir