AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve kan görmek

Kahve falında su ve kan görmek

Kahve falında su ve kan görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, işlerin sürekli artacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su ve kan gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz, ilerlemenize yardımı olabilecek olağanüstü kişileri size çekebilir.

Kahve falında su içinde kan görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde kan görmek bol dua edeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içmek ama kanmamak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kan ve su görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında su içmek kanmamak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında su icip kanmamak kalbini kıracağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında suya kanmamak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına işarettir.

Kahve falında su içmek ve kanmamak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir