AnaSayfa / Genel / Kahve falında su icip kanmamak

Kahve falında su icip kanmamak

Kahve falında su icip kanmamak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında su icip kanmamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi mutlu edecek.

Kahve falında içtiği suya kanmamak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su icip kanmamak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırda kan görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırında kan görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kan içerken görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında birinin kan içtiğini görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kan içtiğini görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içi kan görmek büyük başarılara kazanılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir