AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde kan görmek

Kahve falında suyun içinde kan görmek

Kahve falında suyun içinde kan görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sermayesinin çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, eğlence ve renk geleceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde kan gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri açısından, hangi cinsiyetten olursanız olun istediğiniz ilişkiyi gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde kan görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında su içinde kan görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu kan içinde görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, sevinç dolu haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünü kanlar içinde görmek üzücü haberler alacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında eşini kanlar içinde görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kan görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında kanlar içinde birini görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanı kanlar içinde görmek kalp kırıklığı olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir