AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa dokunmak

Kahve falında ayağa dokunmak

Kahve falında ayağa dokunmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa dokunmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz.

Kahve falında ayağa dokunmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına dokunmak mutluluğa giden yolu bulacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün ayağına dokunmak bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine rivayet eder.

Kahve falında eline dokunmak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halı dokunduğunu görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında cesede dokunmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında bir kadına dokunmak illet hastalıklara tutulmayacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir