AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine dokunmak

Kahve falında ölmüş birine dokunmak

Kahve falında ölmüş birine dokunmak yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, borçlanılacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birine dokunmak gördüyseniz:

  • Birbirimize karşı duyarlıyız veya duyarlı olmamızı gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında yılanın dokunduğunu görmek maddi kayıpların olacağına, her zaman çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbeye dokunmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğe dokunmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytana dokunmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine inanılır.

Kahve falında parmakla dokunmak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, ticarete adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna dokunmak çok zor bir yoldan geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında birinin bacağına dokunmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir