AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya bastığını görmek

Kahve falında suya bastığını görmek

Kahve falında suya bastığını görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, gelirinin çoğalacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Kahve falında suya bastığını gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya değişikliklere göre plan yapılması gerekebilir.

Kahve falında suya bastığını görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, işinin gücünün yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında evi su bastığını görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında etrafı su bastığını görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okulu su bastığını görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, güvensizliğini yeneceğine delalet eder.

Kahve falında işyerini su bastığını görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyoyu su bastığını görmek koyu muhabbette kalacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin su bastığını görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir