AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulu su bastığını görmek

Kahve falında okulu su bastığını görmek

Kahve falında okulu su bastığını görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında okulu su bastığını gördüyseniz:

  • Eğitim alanında da hareketlilik var.

Kahve falında okulu su bastığını görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında banyoyu su bastığını görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında evi su bastığını görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında evin su bastığını görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalettir.

Kahve falında bir evi su bastığını görmek yeni kısmetlere nail olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında suya bastığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eve su bastığını görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir