AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerini su bastığını görmek

Kahve falında işyerini su bastığını görmek

Kahve falında işyerini su bastığını görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işarettir.

Kahve falında işyerini su bastığını gördüyseniz:

  • Bir süre yalnız kalmanız size gerçekleri gösterebilir.

Kahve falında işyerini su bastığını görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, parasız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında okulu su bastığını görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eve su bastığını görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi su bastığını görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında her yerin su bastığını görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, gelirinin artacağına yorulur.

Kahve falında bir evi su bastığını görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, imkanlarının artacağına inanılır.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir