AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya balık atmak

Kahve falında suya balık atmak

Kahve falında suya balık atmak rızkından olacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya balık atmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında suya balık atmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında balıkları suya atmak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine inanılır.

Kahve falında balık suya atmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında balığı suya atmak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içine balık atmak bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında balık denize atmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balıkları çöpe atmak çok zor zamanlar geçirileceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında balıklara taş atmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir