AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık suya atmak

Kahve falında balık suya atmak

Kahve falında balık suya atmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, herkesin şaşırtılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, beklenilen takdiri alacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine inanılır.

Kahve falında balık suya atmak gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlar içine girmeniz olasıdır.

Kahve falında balık suya atmak kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya balık atmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içine balık atmak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıkları suya atmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında balığı suya atmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Kahve falında balığa yem atmak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık atmak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalet eder.

Kahve falında balıklara taş atmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir