AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen vermek

Kahve falında sütyen vermek

Kahve falında sütyen vermek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, büyük tartışmalara gireceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyen vermek gördüyseniz:

  • Zorlayıcı etkiler altında olmanıza rağmen, bazı endişelerinizi geride bırakma şansı buluyorsunuz.

Kahve falında başkasının sütyenini görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütyen kaybetmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında kendini sütyenle görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sütyen vermek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyenle dolaşmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni sütyen görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalettir.

Kahve falında siyah sütyen almak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi sütyen görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir