AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyenle dolaşmak

Kahve falında sütyenle dolaşmak

Kahve falında sütyenle dolaşmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında sütyenle dolaşmak gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız yükler almamalısınız.

Kahve falında sütyenle dolaşmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini sütyenli görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında renkli sütyenler görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında sütyen kesmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sütyen giymek destek göreceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna işarettir.

Kahve falında külot sütyen görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyen hediye etmek ömrünün de uzun olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında sütyen çıkardığını görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir