AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sütyen almak

Kahve falında siyah sütyen almak

Kahve falında siyah sütyen almak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, ticarette şansının düşeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında siyah sütyen almak gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında siyah sütyen almak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah sütyen görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sütyen giymek aileye büyük bir ev alınacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına inanılır.

Kahve falında birinden sütyen almak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütyen kopçası görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında sütyen yıkamak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında sütyen kesmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işarettir.

Kahve falında sütyenini çıkarmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir