AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sütyenle görmek

Kahve falında kendini sütyenle görmek

Kahve falında kendini sütyenle görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sütyenle gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Kahve falında sütyen külot görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütyen yıkamak tatsız günlerin geride bırakılacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli sütyen görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, farklı şeyler deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütyen hediye etmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına inanılır.

Kahve falında sütyen yemek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sütyen aldığını görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında külot sütyen görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında sütyen giymek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir