AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni sütyen görmek

Kahve falında yeni sütyen görmek

Kahve falında yeni sütyen görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, dolandırılacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni sütyen gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni sütyen görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı sütyen satın almak maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında mavi sütyen görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, zorlukların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli sütyen almak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işarettir.

Kahve falında sütyen kopçası görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırı sütyen görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sütyen yıkamak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında sütyen takmadığını görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir