AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen giymek

Kahve falında sütyen giymek

Kahve falında sütyen giymek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kuş gibi hafifleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işarettir.

Kahve falında sütyen giymek gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Kahve falında siyah sütyen giymek zenginliğe sahip olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi sütyen giymek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine tabir olunur.

Kahve falında sütyen giydiğini görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında sütyen giymek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütyen giydirmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütyen asmak büyük bir zenginlik kazanılacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük beden sütyen görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil sütyen görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir