AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen giydirmek

Kahve falında sütyen giydirmek

Kahve falında sütyen giydirmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, ters giden durumların düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütyen giydirmek gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilere ulaşmalısınız.

Kahve falında sütyen giymek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütyen giydiğini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sütyen giymek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi sütyen giymek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütyen giydirmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında sütyen taktığını görmek rakiplerine karşı fark atacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütyen kesmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, onları okula göndereceğine işarettir.

Kahve falında sütyen görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir