AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sütyen giymek

Kahve falında siyah sütyen giymek

Kahve falında siyah sütyen giymek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yükünün azalacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sütyen giymek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip veya sizin gibi düşünen kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında siyah sütyen giymek başarıya ulaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulur.

Kahve falında siyah sütyen görmek takdir edileceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sütyen almak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına inanılır.

Kahve falında sütyen giydiğini görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi sütyen giymek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında sütyen giydirmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Kahve falında sütyen giymek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sütyen görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir