AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi sütyen giymek

Kahve falında mavi sütyen giymek

Kahve falında mavi sütyen giymek planların sarkacağına, konfor içinde yaşayacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kısmetlerinin açılacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında mavi sütyen giymek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Kahve falında mavi sütyen giymek ağzının tadının bozulacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına yorulur.

Kahve falında mavi sütyen görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında sütyen giymek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalet eder.

Kahve falında sütyen giydiğini görmek etrafına güzel insanların dolacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütyen giydirmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya yorulur.

Kahve falında siyah sütyen giymek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil sütyen görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli sütyen almak çok hayır duası alacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir