AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen asmak

Kahve falında sütyen asmak

Kahve falında sütyen asmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyen asmak gördüyseniz:

  • Kendiliğinden gelişen olaylar sizin belli konularda serbest kalmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sütyen asmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yanlış yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni sütyen görmek prestij sahibi olunacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı sütyen takmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sütyen kaybetmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi sütyen görmek daha güçlü hale geleceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına işarettir.

Kahve falında sütyen kesmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında krem sütyen görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz sütyen takmak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, feraha ermeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir