AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyenini kaybetmek

Kahve falında sütyenini kaybetmek

Kahve falında sütyenini kaybetmek mallarının eksileceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütyenini kaybetmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya dış görünüşünüzde yapmanız gereken değişiklikler var.

Kahve falında sütyenini kaybetmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütyen kaybetmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, işlerinin çok iyi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sütyen ve külot görmek çok pişmanlık duyacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah sütyen görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına delalet eder.

Kahve falında birinden sütyen almak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah sütyen almak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında krem sütyen görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, hanesine bolluk geleceğine delalettir.

Kahve falında sütyen değiştirmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir