AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen taktığını görmek

Kahve falında sütyen taktığını görmek

Kahve falında sütyen taktığını görmek kazancının her geçen gün artacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında sütyen taktığını gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durun.

Kahve falında sütyen taktığını görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalettir.

Kahve falında renkli sütyen almak tekin olmayan işlere girileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütyenle dolaşmak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sütyen satın almak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyen takmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalet eder.

Kahve falında sütyen asmak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sütyen görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini sütyenli görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir