AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sütyenli görmek

Kahve falında kendini sütyenli görmek

Kahve falında kendini sütyenli görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini sütyenli gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize veya amacınıza ulaşmaya çalışırken ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sütyen hediye almak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütyen giydiğini görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kirli sütyen görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, yanlış anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında külot sütyen görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, bazı ortaklıklar kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütyen takmak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden sütyen almak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini sütyenli görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyen giydirmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir