AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyenini görmek

Kahve falında sütyenini görmek

Kahve falında sütyenini görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütyenini gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı çok fazla sızlanmanız iyi etki yapmıyor.

Kahve falında yeşil sütyen görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sütyen görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işaret eder.

Kahve falında sütyen giydiğini görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, varını yoğunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sütyenini kaybetmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, tartışmaların sonlandırılacağına delalettir.

Kahve falında sütyen takmaya çalışmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, umutsuzluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz sütyen görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütyen istemek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütyen ve külot görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir