AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen çalmak

Kahve falında sütyen çalmak

Kahve falında sütyen çalmak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütyen çalmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olmasını sağlamanızda fayda var.

Kahve falında sütyen çalmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında sütyenini görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil sütyen görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet eder.

Kahve falında sütyen denemek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında sütyen kesmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütyen satmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk sütyen görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında kendini sütyenle görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir